browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Metod

Jag har erbjudit läxhjälp i Gävle sedan 2010 och har jobbat otroligt olika beroende på elevens förutsättning. Min filosofi är ”alla kan – om de får rätt hjälp”.  Det viktiga handlar då för mig som lärare att hitta vilket sätt som passar den elev jag har för stunden. Ena gången kan det handla om att ta en promenad medan glosorna tränas med andra behöver hjälp med studieteknik eller bara behöver total tystnad.

Att ”alla kan – om de får rätt hjälp” tror jag på. Däremot kan jag inte lova att jag kan erbjuda rätt hjälp. Det finns elever där jag eller eleven har känt att vi inte jobbar perfekt ihop. Men det finns betydligt fler som fått se IG förvandlas till VG på några månader. Eller förvandlas….det handlar inte om magi utan om att alla kan – bara de får rätt hjälp.

I de flesta fall sker undervisningen i elevens hem eftersom detta krävs för att Rut-avdrag ska få göras på priset. Men vid enstaka fall har den bästa lösningen varit att vi träffats på bibliotek eller fik. I dessa fall kan andra prisnivåer diskuteras.

Välkommen till en läxhjälp i Gävle som erbjuder en utbildad lärare som brinner för ungdomar och för undervisning. Det kostar inget att prova – du betalar ju bara om du är nöjd.

Läxhjälp i Gävle