browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Priser

Priser

Pris efter RUT-avdrad

Pris per timme

1 timme 240:- 240:-
2 timmar i rad 420:- 210:-
Abonnemang dvs klippkort*
Klippkort med 10 timmar (utnyttjas inom 3 månader) 2200:- 200:-
 Rabatt för läxhjälp i närområdet (Sätra)  Alltid 10%
  • Ett klippkort går att köpa för 10 timmar. Kortet är inte personligt utan går att låna ut till andra elever.
  • För att kunna göra RUT-avdrag behöver du ha en skattepliktig inkomst. Du lämnar personuppgifter till mig vid första tillfället och jag anmäler samt sköter allt administrativt mot skatteverket.

Dela på priset?

Rekommenderad längd för ett läxhjälps-pass är 1,5 timme för mellan- och högstadiet medan gymnasieelever ofta kan tillgodogöra sig 2,5-3,5 timme i taget.

Ibland kan det vara en fördel att bedriva läxhjälp för 1-3 elever samtidigt (även om de har olika uppgifter) och jag kan då hjälpa dem som grupp medan ni som kunder kan dela på timkostnaden. Ofta brukar eleverna uppskatta att studera flera samtidigt eftersom de då kan ta raster tillsammans och även samarbeta med vissa övningar. Men är det så att någon av eleverna är i behov av helt individuell undervisning så bör de få detta, kanske som komplement till läxhjälp i grupp.

OBS! Det är helt upp till eleven (och dess föräldrar) att avgöra hur många som ska komma på läxhjälpen dvs jag bokar aldrig in elever med varandra som inte själva sagt att de vill studera tillsammans.

Kan du inte göra RUT-avdrag?

Säg till så ska vi se vad hur vi kan lösa problemet. Mitt mål är att alla ska ha tillgång till läxhjälp i Gävle. Oavsett RUT eller inte.